Autoruit vervangen

Autoruit vervangen bij Autoglaz Kennemerland

Als de ster of barst in uw autoruit niet meer te repareren is, dan is er nog maar één echt veilige oplossing; de autoruit vervangen. Autoglaz Kennemerland vervangt dagelijks autoruiten voor klanten uit de regio Kennemerland en omstreken. De sinds 1983 opgedane ervaring maakt het mogelijk u te voorzien van goede service, kwaliteit en scherpe prijzen.

AUTORUIT VERVANGEN? MAAK NU EEN AFSPRAAK!

Waarom uw autoruit vervangen bij Autoglaz Kennemerland?

Bij Autoglaz staat veiligheid en kwaliteit voorop. Autoglaz maakt altijd gebruik van goedgekeurde autoruiten van originele kwaliteit (te herkennen aan het E-keurmerk). Autoglaz Kennemerland is een erkend FOCWA-autoruitherstelbedrijf en aangesloten bij Glasgarant waardoor wij bij vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen uw schade rechtstreeks af kunnen handelen met het daarbij behorende voordeel op het Eigen Risico. Daarnaast ontvangt u op de werkzaamheden die wij uitvoeren om de autoruit te vervangen vier jaar FOCWA garantie.

Voor welke regio’s kunnen wij de autoruit vervangen?

Zoals onze naam al doet vermoeden voor de regio Kennemerland, hier vallen sowieso de volgende plaatsen onder: Beverwijk, Heemskerk, Wijk aan Zee, Velsen, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Haarlem, Uitgeest, Limmen, Castricum, Assendelft, Zandvoort, Bloemendaal, IJmuiden en de omgeving Zaanstad.

U bent niet woonachtig in deze gebieden maar wilt wel uw dat wij uw autoruit vervangen? Geen probleem, ook u bent natuurlijk van harte welkom!

AUTORUIT VERVANGEN? MAAK NU EEN AFSPRAAK!

Autoglaz Kennemerland is o.a. aangesloten bij: