Autoruit reparatie

Autoruit reparatie bij Autoglaz Kennemerland

Een opspattend steentje op autoruiten begint klein, maar kan al snel leiden tot autoruitschade. Steenslag of een pit in uw ruit is erg vervelend! Snelle pitreparatie/autoruitreparatie kan meestal vervanging van (dure) autoruiten voorkomen. Autoglaz Kennemerland heeft jarenlange ervaring en kennis en is daardoor in staat om met behulp van een harsinjectie vrijwel elk voorkomend ”sterretje” meestal nog goed te repareren. Wij voorzien u van goede en snelle service, kwaliteit en scherpe prijzen.

AUTORUITSCHADE? BEL DIRECT VOOR EEN AFSPRAAK!

Bij Autoglaz Kennemerland staat veiligheid en kwaliteit voorop. Wij maken altijd gebruik van goedgekeurde autoruiten en originele kwaliteit (te herkennen aan het E-keurmerk). Wij handelen bij vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen uw schade rechtstreeks af met daarbij het behorende voordeel op het Eigen Risico omdat wij een erkend FOCWA-autoruitherstelbedrijf en aangesloten bij Glasgarant zijn. Daarnaast ontvangt u op de werkzaamheden die wij uitvoeren om de autoruit te repareren vier jaar FOCWA garantie.

Voorkom hogere kosten

Door een kleine ruitbeschadiging direct te laten repareren, voorkomt u daarmee het doorscheuren van de beschadiging in de ruit waardoor deze ruit niet vervangen hoeft te worden. Dat scheelt u al snel honderden euro’s.

In welke regio’s repareren wij uw autoruit?

Vanuit heel Nederland bent u welkom om uw autoruit te laten repareren door ons. Wij repareren voornamelijk autoruiten in onder andere de volgende plaatsen: Beverwijk, Heemskerk, Wijk aan Zee, Velsen, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Haarlem, Uitgeest, Limmen, Castricum, Assendelft, Zandvoort, Bloemendaal, IJmuiden en de omgeving Zaanstad.

AUTORUITSCHADE? BEL DIRECT VOOR EEN AFSPRAAK!

Autoglaz Kennemerland is o.a. aangesloten bij: