Glaslook panelen

Glaslook panelen geeft uw bedrijfswagen een luxere uitstraling

Om uw bedrijfswagen een nog strakker uiterlijk te geven is het mogelijk om zogenoemde glaslook panelen te monteren op het laadruim. Hiermee geeft u uw bedrijfswagen de uitstraling van een luxe multi-van. De panelen zijn ook mooi te combineren met geblindeerde ruiten ter hoogte van de dubbelcabine.

GLASLOOK PANELEN? VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Kwalitatieve eisen voor glaslook panelen bij Autoglaz Kennemerland

Waar menig bedrijf plastic glaslook panelen plaatst, kiest Autoglaz Kennemerland voor kwalitatief de beste optie. Wij leveren en monteren namelijk standaard panelen van zwart glas. Dit geeft het mooiste resultaat en de conditie hiervan blijft beter dan van andere materialen. Middels glaslook wilt u uw wagen immers laten schitteren! Uiteraard kunnen wij op uw verzoek ook panelen van andere materialen leveren.

Garantie op glaslook panelen en montage

Glaslook panelen schaft u aan om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Zodoende leveren wij een garantie omdat wij vertrouwen op ons materiaal en op onze montage. Bij Autoglaz Kennemerland krijgt u op het materiaal twee jaar garantie en op de montage maar liefst vier jaar FOCWA garantie.

Voor welke regio’s kunnen wij de glaslook panelen monteren?

Glaslook panelen monteren wij in onder andere de volgende plaatsen: Beverwijk, Heemskerk, Wijk aan Zee, Velsen, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Haarlem, Uitgeest, Limmen, Castricum, Assendelft, Zandvoort, Bloemendaal, IJmuiden en de omgeving Zaanstad.

Bent u niet woonachtig in deze gebieden maar wilt u wel dat wij uw bedrijfswagen voorzien van glaslook panelen? Geen probleem, u bent natuurlijk van harte welkom!

Meer info over glaslook panelen en de prijzen voor uw wagen?

Dan kunt u altijd even bellen, mailen of langskomen bij ons in Beverwijk.

GLASLOOK PANELEN? VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Autoglaz Kennemerland is o.a. aangesloten bij: