Autoruiten blinderen

Wat is autoruiten blinderen?

Bij autoruiten blinderen worden de autoruiten donkerder gemaakt door middel van het aanbrengen van een getinte folie. De getinte folie kan in verschillende percentages van lichtdoorlatendheid worden aangebracht. Wij adviseren u graag over wat er wel en niet is toegestaan.

AUTORUIT BLINDEREN? BEL VOOR EEN AFSPRAAK!

Wat zijn de voordelen van autoruiten blinderen?

Autoruiten blinderen wordt gedaan om de auto een eigen uitstraling te geven, warmte te weren of om inkijk te voorkomen. Het werkt tevens als diefstal preventie en is ideaal om de achterbank koeler te maken voor uw kinderen. Alle voordelen op een rij:

  • De uitstraling van uw auto wordt gepersonaliseerd
  • Ruitfolie is zon- warmte werend
  • Beschermt tegen Uv-straling, bij een hoge gevoeligheid voor zonlicht kan ruitfolie de uitkomst bieden
  • Meer privacy. Uw waardevolle spullen blijven uit het zicht
  • Ruitfolie werkt inbraak vertragend
  • Ruitfolie is krasbestendig

Waarom de autoruiten blinderen bij Autoglaz Kennemerland?

Bij Autoglaz Kennemerland wordt in de werkplaats in Beverwijk op professionele wijze ruitfolie gemonteerd. De ruitfolie is leverbaar in verschillende tinten, waardoor de juiste tint bij uw wensen en de auto gezocht kan worden. Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsfolie. Daarnaast ontvangt u 7 jaar garantie op de aangebrachte autoruitfolie!

Voor welke regio’s kunnen wij de autoruiten blinderen?

In onder andere de volgende plaatsen kunnen wij de autoruiten blinderen: Beverwijk, Heemskerk, Wijk aan Zee, Velsen, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Haarlem, Uitgeest, Limmen, Castricum, Assendelft, Zandvoort, Bloemendaal, IJmuiden en de omgeving Zaanstad.

Bent u niet woonachtig in deze gebieden maar wilt u wel dat wij uw autoruiten blinderen? Geen probleem, natuurlijk bent u van harte welkom!

Interesse in het blinderen van uw autoruiten of wilt u meer informatie? Bel ons door op de knop hieronder te klikken of door het contactformulier in te vullen.

AUTORUIT BLINDEREN? BEL VOOR EEN AFSPRAAK!

Autoglaz Kennemerland is o.a. aangesloten bij: